Smaken

Al mijn taarten maak ik van biscuit gebak (hele luchtige cake, bereid zonder roomboter). Ik vul ze dan met een laagje lemon curd (een soort citroen jam die het geheel lekker fris maakt!) een laagje vanille creme en een laagje vier vruchtenjam. Andere soorten jam, cremes, bavaroise of rooms zijn ook mogelijk. Voorbeelden van smaken vindt u hieronder.
 

Jam/ confituur:

– 4-vruchtenjam

– frambozenjam
– aardbeienjam
– abrikozenjam
– kersenjam
– lemon curd
– Nutella / chocoladepasta
 

Crèmes (deze vullingen hoeven niet in de koelkast bewaard te worden):

– vanille crème

– chocolade crème (wit/melk/puur)
– hazelnoot-chocolade crème
– bosvruchten crème
– aardbeien crème
– frambozen crème
– mokka crème
– gele room
 

Rooms/ bavaroise (deze vullingen moeten wel in de koelkast bewaard worden):

– chocolademousse

– bavaroise
– slagroom
– Mona-toetjes  
 
Als u een cupcake met een lekkere toef wilt, kunt u kiezen uit de smaken onder het kopje “crèmes” (op de gele room na).
Vanille crème wordt het meest gekozen en lust vrijwel iedereen!